Suomalainen Rendel-supersankarielokuva pursuaa väkivaltaa – uusi traileri julkaistiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jesse Haajan ohjaaman ja kovasti odotetun suomalaisen Rendel-supersankarielokuvan traileri on julkaistu. Elokuva saa ensi-iltansa suomalaisissa elokuvateattereissa 22. syyskuuta. Sitä ennen elokuvasta järjestetään ensimmäinen näytös Cannesin elokuvajuhlilla 17. toukokuuta osana Marche du Film -tapahtumaa.

– Vihdoin päästään hieman näyttämään, että Rendel ei ole ainoastaan visuaalisesti tyylikäs elokuva, vaan myös toiminnantäyteinen ja monipuolinen, kertoo elokuvan ohjaaja Jesse Haaja.

Rendel-elokuva

Ranskassa tapahtuu elokuvan ympärillä muutenkin, sillä Rendelin ja Valtran yhteinen traktorimatka Suomesta Cannesiin jatkuu. Traktori ylitti Saksan ja Ranskan rajan perjantai-iltana – matkaa on vielä jäljellä yli 1.000 kilometriä.

Rendel-elokuva perustuu mikkeliläisen Jesse Haajan luomaan sarjakuvahahmoon, joka elää synkässä tulevaisuuden Suomessa taistellen pahamaineista VALA-rikosjärjestöä vastaan. Somehitistä elokuvaksi kasvaneella kieroutuneella sankaritarinalla on jo kymmeniä tuhansia seuraajia. Elokuvan teaser traileria on katsottu verkossa jo yli kymmenen miljoonaa kertaa.

Rendeliä esittää Kris Gummerus. Elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Rami Rusinen, Renne Korppila, Matti Onnismaa, Johnny Vivash, Bianca Bradey, Sheila Shah, Alina Tomnikov, Aake Kalliala sekä Reino Nordin. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Pekka Lehtosaari, Miika J. Norvanto sekä Timo Puustinen, ja sen tuottavat Black Lion Pictures, Frozen Flame Pictures, Bad Beaver Productions sekä Haaja & Arwo Design.