Sampo Kaulanen julkaisee oman televisiosarjan verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen on noussut muutamassa vuodessa somebrändiksi erityisesti Facebookissa. Viime aikoina hän on kuitenkin laajentanut toimintaansa aktiivisesti myös muihin somekanaviin, kuten Snapchatiin ja Instagramiin. Seuraavaksi Kaulanen on tekemässä historiaa julkaisemalla oman televisiosarjan verkossa.

Alkuperäissarjat ovat perinteisesti olleet mediayhtiöiden toimintaa, mutta viime aikoina myös monet muutkin kuin vain mediatalot ovat tuottaneet ja julkaisseet omia sarjojaan. Parhaillaan esimerkiksi Facebookin kerrotaan kaavailevan omaa sarjaa. Kaulanen on alalla todellinen edelläkävijä, sillä hänen ja Minttu-vaimonsa televisiosarja nähdään ensin Jounin Kaupan YouTube-kanavalla ja omalla alustalla.

– Alotin värkkäämisen taas tauon jälkeen. Yritetään tehdä Jounin Kaupasta media. Siihen on suunnitteilla myös oma alusta. Ainoa vaikeus tällä hetkellä, että tehdään itse kuvaukset, editointi ja niin edelleen, joten päivästä alkavat loppua tunnit. Meidän on pakko laajentaa sinne missä nuoret ovat, Sampo Kaulanen kertoi Staralle.

Kaulanen kertoi lisäksi, että nettisarjaa tullaan kuvaamaan kesän aikana, ja että jaksoja on tulossa arviolta kymmenkunta. Yhden jakson pituus tulee tällä tietoa olemaan noin 10 – 15 minuuttia. Verkossa esittämisen jälkeen jaksot voidaan nähdä lisäksi myös jollain niin sanotulla perinteisellä televisiokanavalla.