Selena Gomez ja The Weeknd eivät piilotelleet onneaan – ihana pari!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna poptähti The Weeknd saapui Met Gala -tapahtumaan malli Bella Hadidin kanssa. Vuoden aikana mies on ehtinyt eroamaan Hadidista ja löytämään itselleen jo uuden kaunottaren. Tänä vuonna mies saapui gaalaan nykyisen tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa.

Selena Gomez ja The Weeknd ovat olleet yhdessä noin neljä kuukautta. Popparipariskunta vaikutti hyvin onnelliselta kun he saapuivat tapahtuman punaiselle matolle yhdessä valokuvattavaksi. Gomez ja The Weeknd nauroivat paljon ja antoivat toisilleen pusuja valokuvauksen aikana.

Selena Gomez ja The Weeknd muodostavat yhdessä hyvin näyttävän pariskunnan. Muusikot säteilivät yhdessä kameroiden edessä ja mies tuntui olevan hyvin onnellinen saadessaan pitää Gomezia kainalossaan. Naisella oli gaalassa yllään ihanan kevyen ja kesäisen näköinen mekko, joka paljasti selän ja esitteli ison halkion avulla laulajattaren jalkoja.

Splash
Splash
Splash