Uudet gladiaattorit julkistettiin – mukana tuttuja julkkistähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien suosikkisarja Gladiaattorit on pyörinyt viime aikoina televisiossa uusintoina, ja pian sarja tekee paluun uuden tuotantokauden merkeissä. Tänään uudet gladiaattorit julkistettiin, ja joukosta löytyy myös julkisuudesta tuttuja nimiä.

16 gladiaattorin joukkoon mahtuu kahdeksan miestä ja saman verran naisia. Julkisuudessa aiemminkin mukana olleita ovat esimerkiksi Amin Asikainen, Martina Aitolehti, Jucci Hellström, Minna Pajulahti ja Hannes Hyvönen sekä Temptation Island -ohjelmasta alunperin tunnetuiksi tullut pari Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen.

Lisäksi mukana ovat myös Cheekin veli Jere Tiihonen ja Bull Mentulan veli Juha Mentula. Muita gladiaattoreita ovat Oona Tolppanen, Suski Mantila, Vertti Harjuniemi, Rami Hietaniemi, Laura Saarinen, Milena AbbasMamode ja Terhi Lumme. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen.