Euron IKEA-kassista saat stringit tai kengät – näin teet ne itse!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutinen Balenciaga-muotitalon hämmästyttävän paljon Ikean Frakta-kassia muistuttavasta luksuslaukusta on synnyttänyt odottamattoman trendin. Suunnittelijat ympäri maailman ovat luoneet erilaisia vaatekappaleita huonekalujätin sinisistä kasseista.

Ikean Fraktat vaikuttavat olevan yllättävän monikäyttöisiä alhaisesta euron hinnastaan huolimatta. Ne muuttuvat taitavien ihmisten käsissä topeiksi, takeiksi, kengiksi, repuiksi ja jopa alusvaatteiksi.

Sinisen ostoskassin pohjalta tehtyjä hämmästyttävät vaatekappaleet ovat herättäneet runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa kuten Instagramissa. Ruotsalaista huonekalujättiä itseään ilmainen mainonta tuskin haittaa.

 

Did someone say meatballs 🇸🇪 #frakta

A post shared by Audra Roslani (@audrakay) on

Too good not to pt 2 Re-gram from @a_l_c_h_ #tbt #Ikea #BucketHatForLife

A post shared by Paul Ruffles (@pruffs) on

BALENCIAGA x IKEA limited hoax thong

A post shared by signe ralkov (@signeralkov) on

#TBT 2012 repurposed backpack made from Ikea bags… just because 💦

A post shared by Blanco Brown (@blanco_brown) on