Jennifer Lopez seksikkäänä gaalassa – vartalo kuin veistos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

47-vuotias laulajatar Jennifer Lopez on tunnettu mittavasta urastaan musiikin parissa, mutta viime aikoina hän on kuitenkin ollut enemmän kenkämallistonsa ja suhdekiemuroidensa vuoksi esillä. Lopez yllätti fanit taannoin tiedolla, että hän on seurustellut jo jonkin aikaa tunnetun baseball-tähti Alex Rodriguezin kanssa.

Eilen JLo osallistui NBC Universalin juhliin New Yorkin Radio City Music Hallissa, jonka punaiselle matolle hän asteli poikkeuksellisen tyylikkäässä ja näyttävässä asussa. Jennifer Lopez oli kaunis kuin veistos

Jennifer Lopez on seurustellut jo kuukausien ajan Yankees-joukkueessa baseballia pelanneen Alex Rodriguezin kanssa. Lopez julkaisi taannoin Instagram-kanavallaan kuvan, jonka myötä hän näytti kaikille, että heidän suhteensa on edennyt seuraavalle tasolle. Kuvassa hänen tyttärensä on Alex Rodriguezin tyttären reppuselässä.

Splash
Splash
Splash