Parhaat aamurutiinit horoskooppien mukaan – näin päivä alkaa parhaiten

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Astrologi Anne Orteleen mukaan ihmisten kannattaisi horoskoopistaan riippuen aloittaa päivänsä jo heti aamulla sellaisilla rutiineilla, jotka tukevat omaa persoonaa. Ortelee kertoi Oprah-sivustolla jokaiselle horoskooppimerkille parhaiten sopivan aamurutiinin.

Vesimies

Vesimies on arvaamaton eikä halua ottaa keneltäkään käskyjä heti aamulla. Aamut ovat harvemmin samanlaisia eikä vesimies ole hyvä pitämään rutiineistaan kiinni. Vesimiehen kannattaa kuunnella itseään ja mennä joka aamu sen hetkisen tunteen mukaan, koska siten päivä alkaa hänelle parhaiten.

Kalat

Kalat rakastaa rentoja ja rauhallisia aamuja ja toivoisi herätessään, että hän saisi vielä nukkua. Kalojen kannattaa varata aamuihinsa kunnolla aikaa ja herätä varhain, että he saavat suorittaa kaiken haluamansa ilman kiirettä.

Oinas

Oinas on heti aamulla energinen ja kaipaa tekemistä. Oinaalle aamulla treenaaminen ja seksin harrastaminen sopivat erinomaisen hyvin.

Härkä

Härkä haluaa olla aamulla rauhassa eikä halua puhua. Härkä pitää aamuisin rentouttavan musiikin kuuntelemisesta ja ikkunasta ulos katsomisesta samalla kun juo ensimmäistä kahvikupillista.

Kaksoset

Kaksoset rakastaa kanssakäymistä heti aamulla. Kaksosten kannattaa sopia aamiaistreffit ystävän kanssa, vaihtaa kuulumisia sosiaalisessa mediassa ja sitoutua ystävän kanssa esimerkiksi yhteisillä aamulenkeillä käymiseen.

Rapu

Rapu haluaa keskittyä ensin itseensä rauhassa aamulla, mutta huoelhtia myös muista. Ravun kannattaa hoitaa aluksi omat aamutoimensa, minkä jälkeen hän voi huolehtia muiden tarpeista tekemällä esimerkiksi yhteisen aamiaisen.

Leijona

Leijona ei pidä aamuisin yllätyksistä vaan haluaa pitää omista aikatauluistaan ja suunnitelmistaan kiinni. Leijonan tulee saada varata tarpeeksi aamulla aikaa siihen, että hän ehtii tehdä kaiken haluamansa ennen kuin hän lähtee kotoaan.

Neitsyt

Neitsyt rakastaa pitkiä suihkuja ja aamuisia rutiineja. Neitsyt haluaa aloittaa päivänsä ahkerasti, minkä vuoksi kodin askareita ja treenihetkiä voi aikatauluttaa aamuun.

Vaaka

Vaaka haluaa suunnitella rauhassa oman asunsa ja laittaa itsensä edustavaan kuntoon. Sen jälkeen vaaka haluaa miellyttää kumppaniaan laittamalla hänelle aamiaista. Vaaka saa energiaa aamuisin myös siitä kun hän saa olla heti yhteydessä muihin ihmisiin.

Skorpioni

Skorpioni haluaa olla perillä kaikesta ja keskittyä itseensä aamuisin. Skorpionin kannattaa aamulla käydä yksin lenkillä tai kuntosalilla, minkä jälkeen hän voi aamiaisen ääressä lukea päivän polttavimmat uutiset.

Jousimies

Jousimies ei halua torkuttaa vaan hän herää heti ja tietää tarkalleen mitä hän haluaa aamulla saavuttaa. Jousimies on tehty aamutreenaamista varten, minkä jälkeen jousimies on valmis keskittymään uuden oppimiseen, työskentelemiseen ja tulevan suunnittelemiseen.

Kauris

Kauris haluaa olla aamuherätyksissään täsmällinen, mutta aamulla herääminen ei silti aina ole helppoa. Kauris haluaa olla jo aamulla järjestelmällinen ja suorittaa hieman pakollisia kotiaskareita ennen kuin hän poistuu kotoaan.