Takapuolensa Euroviisuissa paljastaneelle jopa 5 vuoden vankeustuomio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ukrainan Kiovassa järjestettyjen Euroviisujen finaaleissa nähtiin yllättävä tilanne kutsumattoman vieraan ilmestyttyä lavalle. Australian lipun päälleen pukenut mies nousi lavalle viime vuoden viisut voittaneen Jamalin esiityessä, paljastaen takapuolensa kameroille.

Vilauttelija oli pukeutunut Australian lippuun, minkä ansiosta monet ehtivät luulla häntä sosiaalisessa mediassa australialaiseksi. Miehen on kuitenkin paljastettu olevan pilailijaksi itseään kutsuva ukrainalainen Vitalii Sediuk.

Sediuk pidätettiin tempauksensa jälkeen. Ukrainan sisäministeri Arsen Avakov kutsui miehen tekoa Facebookissa häpäisyksi Ukrainaa kohtaan. Vilauttelelijaa tullaan syyttämään huliganismista, ja häntä saattaa odottaa enintään viiden vuoden vankeusrangaistus.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Vitalii Sediuk on noussut otsikoihin kyseenalaisissa merkeissä. Aikaisemmin Ukrainan 1+1 -kanavalle työskennellyt mies on muun muassa ryöminyt näyttelijä America Ferreran hameen alla, tunkenut kasvonsa Leonardo DiCaprion haaroväliin ja yrittänyt lähennellä Kim Kardashiania.

 

В ответ на запросы по поводу идиота, оголившего свой зад перед 200 миллионами телезрителей. Седюк – украинский граждани…

Publié par Arsen Avakov sur dimanche 14 mai 2017