Gigi Hadid paljasti ökyelämänsä varjopuolen – menetti monta ystävää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias mallikaunotar Gigi Hadid on noussut nopeasti julkisuuteen nopean menestyksensä ansiosta muotimaailmassa. Gigi Hadidin elämä on muuttunut, ja hänen mukaansa myös hänen vanhat ystävyyssuhteensa ovat muuttuneet julkisuuden myötä.

Gigi Hadid kertoi Harper’s Bazaar -lehden haastattelussa, että julkisuus ja hänen kiireiset aikataulunsa ovat vaikuttaneet hänen sosiaaliseen elämäänsä ja ystävyyssuhteisiin. Hadid on oppinut, että muutama aito ja hyvä ystävä on parempi kuin suuri ystäväporukka, jossa kaikki eivät ymmärrä häntä.

Gigi Hadidia harmittaa se, että osa hänen ystävistään ei pidä naiseen mitään yhteyttä koskaan, koska he olettavat, että Hadidin tulee ottaa aina ensimmäisenä heihin yhteyttä. Jos Hadid ei tee aina ensimmäistä yhteydenottoa, häntä pidetään julkisuuden muuttamana. Tämän vuoksi osa vanhoista ystävistä on jäänyt vähitellen naisen lähipiiristä pois.

#gigihadid for @harpersbazaarus june /July issue

A post shared by gigi&bellanews (@hadideveryday) on