Khloe Kardashianin kädessä kannabissätkä – fanit ihmeissään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikkaat Kardashianit -reality-ohjelma esitti äskettäin Yhdysvalloissa jakson, jossa Kardashianien perhe kuvattiin Costa Ricalla lomailemassa. Jaksossa nähtiin tilanne, jossa Khloe Kardashian halasi siskonsa ex-mies Scott Disickin kanssa. Naisen sormien välissä oli sätkä.

TMZ uutisoi, että Khloe on avoimesti myöntänyt sätkän olleen pilveä. Hänen mukaansa rennolla lomareissulla voi poltella, etenkin kun kannabiksen käyttö on laillista heidän lomakohteessaan Costa Ricassa. Kuvausryhmä ei myöskään pitänyt sätkän näkymistä ohjelmassa haitallisena, koska se oli osa luonnollista tilannetta.

Kardashianien kotivaltio Kaliforniassa kannabis on laillista. Suomessa hampun kasvattaminen huumausainekäyttöön tai sen hallussapito, maahantuonti, myynti, levitys ja käyttö on kiellettyä. Maassamme on tehty neljä kansalaisaloitetta kannabiksen dekriminalisoimiseksi, mutta ne eivät ole saaneet vaadittavaa 50.000 kannattajaa eduskuntakäsittelyä varten.