Ylipainoinen mies kyllästyi sinkkuelämään – kuntokuurin huimat tulokset näkyvät!

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Australialainen Michael Jeffries vietti oluenhuuruista poikamieselämää. Hän kaipasi kipeästi rakkautta rinnalleen, mutta metallimusiikista pitävän miehen löysähkö olemus säikäytti hänen mukaansa useat kumppaniehdokkaat karkuun. Jeffries päätti tehdä asialle jotain.

Daily Mail kertoo australialaisen Michael Jeffriesin laihduttaneen neljän vuoden aikana 27 kiloa. Hän kasvatti lihaksiaan sitkeän treenaamisen avulla samalla kun poltti rasvaa vyötäröltään. Aiemmin yksinäinen ja alakuloinen mies muuttui tavoitteelliseksi. Hän halusi olla paremmassa kunnossa ja saavuttaa aidon parisuhteen.

Miehen elämä alkoi luisua alamäkeä aikoinaan trash metal -bändinsä hajottua. Hän painoi jossain vaiheessa 107 kiloa, joista suurin osa oli kertynyt vatsan seudulle. Hän kyllästyi peilikuvaansa ja siihen, ettei hänellä ollut tarpeeksi itseluottamusta aloittaa keskustelua naispuolisten ihmisten kanssa. Armottoman kuntoilun jälkeen hän poistatti vatsaansa kertyneen ylimääräisen ihon kirurgisesti. Nyt hän odottaa arpien parantumista ja uuden rakkauden löytymistä.

Exciting news- Member Michael Jeffries is the star of an upcoming TV series called ‘Operation Thailand’After losing an…

Publié par Spartans Gym & Supplement Store Kilsyth sur mardi 25 avril 2017

Publié par Michael Joffa Jeffries sur vendredi 5 mai 2017

Publié par Michael Joffa Jeffries sur samedi 30 juillet 2016

Publié par Michael Joffa Jeffries sur samedi 4 juin 2016