Antti Holmalta härski K18-päivitys – leipäyhtiöltä osuva vastaus!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Antti Holma tuli tunnetuksi Putous-sketsiohjelmasta, ja taannoin hänen kerrottiin esittävän historiallisen kaksoisroolin Cheekistä kertovassa elokuvassa. Eilen Holma kirjoitti Twitteriin seksiin viittaavan päivityksen, johon hän sai nopeasti leipäyhtiöltä osuvan vastauksen.

Antti Holma oli nähnyt miten Vaasan & Vaasa esittelee ulkomainoksessaan Taika-leipäänsä tekstillä, jonka voi halutessaan ymmärtää myös kaksimielisesti. Holma ymmärsi ja kirjoitti kuvan yhteydessä härskisti ”Juuri ennen kiihkon ylintä kukkulaa kuiskasin hänelle hiljaa”, kun leipämainoksessa luki ”Maista siementen herkullista taikaa”.

Twitter-päivitys ei jäänyt Vaasan & Vaasan -yhtiöltä huomaamatta, sillä leipäyhtiö kommentoi näyttelijän päivitystä nasevasti: ”Kiitos luovista otteistasi ulkomainoksemme äärellä, Antti. Lähetämme sinulle laatikollisen Taika-leipiä – maisteltavaksi siementen kera!”