Rullalauta syöksee liekkejä – takuuvarma katseenkääntäjä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mike Warrenin luomalla skeittilaudalla eteenpäin rullatessa kadut syttyvät kirjaimellisesti tuleen. Tämä ei tosin ole rullalautailija tulisten taitojen, vaan laudan rakentajan innovatiivisen kädenjäljen ansiota.

Warrenin rullalauta syöksee takaosastaan ilmoille näyttävät liekit, jättäen asfaltin palamaan perässään. Rullalaudassa on pieni tankki, jonka sisältämä polttoaine sytytetään tuleen kahden laudassa olevan napin painaluksella.

Taakseen liekkivanan jättävä lauta toimii siis takuuvarmana katseenkääntäjänä, olipa skeittaajalla todellisia taitoja tai ei. Warren jakoi ohjeet liekinheitinlaudaksi kutsumansa keksinnön rakantamiseen Instructables-sivustolle. Miehen mukaan tulta syöksevä lauta on lopputuloksen näyttävyyteen nähden melko helppo rakentaa.