Ruotsin ex-pääministeri sivalsi Donald Trumpia Twitterissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Trey Yingstin kuvaamalle videolle päätyi näky, jossa kymmenittäin salaisen palvelun agentteja juoksee aidan yli ilmestyneen tunkeilijan perässä Valkoisen talon nurmialueella. Agentteja nähdään videolla kymmenittäin. Tapaus ei jäänyt Ruotsin ex-pääministeriltä huomaamatta.

Aiemminkin Donald Trumpin tempauksia julkisesti ihmetellyt Carl Bildt kirjoitti tapauksesta eilen Twitter-päivityksen, jossa hän onnistui sivaltamaan jälleen kerran Trumpia ja tämän hallintoa.

– Valkoisesta talosta on tullut raportteja, että joku yritti kiivetä aidan yli. Siinä ei kerrottu kumpaan suuntaan, Carl Bildt‏ kirjoitti.

Maaliskuussa yksi yrittelijäs mies kiipesi Valkoisen talon aidan yli ja onnistui pakoilemaan tontilla 16 minuuttia ennen kiinni jäämistä. Presidentti Donald Trump oli tällöin nukkumassa rakennuksessa. Edes aitaan vuonna 2015 asennetut piikit eivät ole estäneet tunkelijoiden pääsemistä alueelle.