Mies yritti Valkoiseen taloon – agenttiparvi juoksi perässä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain, että Yhdysvaltain salainen palvelu on lopettanut yleisön pääsyn Valkoisen talon eteläpuolella sijaitsevan aidan taakse. Syynä on sinnikkäästi korkean rauta-aidan yli hyppivät häiriköt, joiden tavoitteena on päästä Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin virka-asuntoon.

Jälleen kerran on pidätetty yksi Valkoiseen taloon pyrkinyt häirikkö. Trey Yingstin kuvaamalla videolla näytetään, kuinka salaisen palvelun agentit juoksevat tunkeilijan perässä Valkoisen talon nurmialueella. Agentteja on kymmenittäin.

Valkoisen talon vieressä sijaitseva katu on ollut suljettuna öisin, mutta se pantiin äskettäin kokonaan kiinni turvallisuussyihin vedoten. Yhdysvaltain salainen palvelu on huolestunut ihmisten viimeaikaisista yrityksistä päästä presidentin virka-asunnon ja työpaikan sisälle. Valkoinen talo on suljettu nyt kokonaan, TMZ uutisoi.

Maaliskuussa yksi yrittelijäs mies kiipesi Valkoisen talon aidan yli ja onnistui pakoilemaan tontilla 16 minuuttia ennen kiinni jäämistä. Presidentti Donald Trump oli tällöin nukkumassa rakennuksessa. Edes aitaan vuonna 2015 asennetut piikit eivät ole estäneet tunkelijoiden pääsemistä alueelle.