Kulkukoirat olivat kylmissään – saivat omat pedit bussiasemalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkona kaduilla asuvat kulkukoirat eivät aina pääse suojaan silloin kun sää on sateinen tai kylmä. Nyt Facebookissa leviää ihana tapaus, jossa nähdään miten eräällä linja-autoasemalla kulkukoirille on tehty lämpimiä sänkyjä kylmien öiden varalta.

Fabiane Rosa on jakanut Facebook-kanavallaan kuvia tyytyväisistä kulkukoirista, jotka ovat päässeet makoilemaan niille tehtyihin koiranpeteihin. Brasiliassa Barreirinhan linja-autoasemalla näky on ihastuttanut varmasti monia matkustajia, koska koirat ovat silminnähden hyvin onnellisia omissa sängyissään.

Koiranpedit on tehty vanhoista autonrenkaista, joihin on maalattu puruluun ja tassujen kuvia valkoisella maalilla. Renkaat on täytetty pehmoisilla peitoilla, joiden uumeniin koirat ovat heti käpertyneet tyytyväisinä makoilemaan.

Cães comunitários do terminal da Barreirinha em Curitiba.Respeito, cuidados, carinho, eles correm riscos, mas são…

Publié par Fabiane Rosa sur mercredi 3 mai 2017