Ex-vaimo vaatii koomikolta 60 miljoonan korvauksia sielunsa vahingoittamisesta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen koomikko ja televisiojuontaja Steve Harvey nousi kaksi vuotta sitten ikävän julkisuuden keskiöön julistaessaan väärän naisen Miss Universum -kauneuskilpailun voittajaksi. Nolosta mokasta syntyi valtava mediakohu, kun jo annettu kruunu jouduttiin antamaan toiselle.

Nyt Steve Harvey on päätynyt otsikoihin, kun hänen entinen vaimonsa Mary Harvey on ilmoittanut vaativansa tältä peräti 60 miljoonan dollarin jättikorvauksia. Korvausvaatimuksen peruste on melko mielenkiintoinen, sillä Mary Harvey vaatii korvauksia sielunsa vahingoittamisesta.

Keskiviikkona tuomioistuimeen jätetty korvausvaatimus on perustelujensa lisäksi yllättävä myös siksi, että pariskunta erosi jo 12 vuotta sitten vuonna 2005. Naisen mukaan hän on ollut eron jälkeen itsetuhoinen ja se on ollut ex-miehen syytä. Lisäksi korvausvaatimuksen perusteina ovat lasten vaarantaminen, kidutus, salaliitto, kidnappaus, murha ja sopimusrikkomus. Toisin sanoen kanne vaikuttaa myöhästyneeltä aprillipilalta.