Miley Cyrus avautui suhteestaan: ”Ero teki meistä vahvempia yhdessä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja näyttelijä Miley Cyrus oli kihloissa näyttelijäkomistus Liam Hemsworthin kanssa. Pariskunta päätti kuitenkin erota vuonna 2013. Nyt pienen tauon jälkeen pariskunta on jälleen yhdessä ja vaikuttaa onnellisemmalta kuin koskaan aikaisemmin.

Miley Cyrus julkaisi juuri hänen uuden Malibu-nimeä kantavan kappaleen ja sen musiikkivideon. Kappaleessa nainen laulaa siitä miten onnellinen hän on juuri tällä hetkellä kun hän saa olla oman rakkaansa kanssa jälleen yhdessä. Cyrus kertoi radiohaastattelussa Life&Style -lehden mukaan, että hänen näkökulmastaan pieni ero teki hänelle ja Hemsworthille hyvää.

Miley Cyrus on sitä mieltä, että kaikki tapahtuu aina oikeista syistä. Naisen mukaan erossa oleminen teki heille kummallekin hyvää, koska sekä hän että Hemsworth saivat aikaa kasvaa vahvoiksi ja itsenäisiksi yksin. Nyt he ovat Cyrusin mukaan paljon onnellisempia ja vahvempia myös yhdessä.