21-vuotias olympiavoittaja rohkeissa herutuskuvissa – fanit luulivat tiliä hakkeroiduksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olympiakultaa ja hopeaa voittanut voimistelija McKayla Maroney nousi suuren yleisön tietoisuuteen hauskan meemin ansiosta. Vuonna 2012 Maroney voitti olympialaisissa hopeaa, joka ei naisen ilmeestä päätellen häntä juurikaan lämmittänyt. Maroneyn ilmeestä tuli välittömästi viraalihitti, jota muistellaan edelleen.

McKayla Maroney on julkaisemassa omaa musiikkia ja tällä hetkellä hän on alkanut julkaisemaan itsestään myös seksikkäämpiä ja näyttävämpiä kuvia hänen Instagram-kanavalleen. Maroney julkaisi itsestään hetki sitten videon, jossa hän tanssii viettelevästi ja esittelee kameralle takapuoltaan stringeissä. Video sai fanit luulemaan, että naisen kanava on hakkeroitu.

Paljastava video sai monet uskomaan, että joku on hakkeroinut voimistelijan Instagram-kanavan. Kohun jälkeen nainen varmisti seuraajilleen, että hän itse päätti julkaista kyseisen videon, ja tyytymättömät seuraajat voivat hänen puolestaan olla seuraamatta naisen kanavaa jos tällainen materiaali heitä häiritsee.

another world premiere

A post shared by McKayla Maroney (@mckaylamaroney) on

i didn't get hacked. unfollow if u need to. all love

A post shared by McKayla Maroney (@mckaylamaroney) on

i still wish em well

A post shared by McKayla Maroney (@mckaylamaroney) on

👑

A post shared by McKayla Maroney (@mckaylamaroney) on

A year ago today

A post shared by McKayla Maroney (@mckaylamaroney) on