GoPro Karma -kopteri syöksyi katsomoon urheiluottelussa

Digi Ohhoh! Urheilu · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Tampere-Pirkkalan lentokentän lähellä sattui eilen vaaratilanne, jossa kauko-ohjattava UAV-kopteri oli törmätä 400 metrin korkeudessa lääkärihelikopteriin. Yhdysvalloissa sen sijaan tapahtui eilen ikävä onnettomuus GoPro Karma -kopterin pudottua katsomoon urheiluottelussa.

Yhdysvaltojen San Diegossa sijaitsevalla Petco Parkin stadionilla oli eilen käynnissä San Diego Padresin ja Arizona Diamondbacksin välinen Major League Baseball -ottelu, jota kuvattiin ilmasta käsin kauko-ohjattavalla kuvauskopterilla. Vielä tuntemattomasta syystä kuvauskopteri karkasi yllättäen lennättäjänsä hallinnasta ja syöksyi katsomoon.

GoPro Karma -kuvauskopteri aiheutti vakavan vaaratilanteen, mutta kuin ihmeen kaupalla se ei osunut ihmisiin pudotessaan. Kopteri syöksyi sen sijaan katsomossa ihmisten välissä olleeseen tilaan. Tämänhetkisten tietojen mukaan kopterilla ei ollut lupaa lentää stadionin yläpuolella, Groningon raportoi. Vaaratilanne tallentui myös videolle.

It's not every day you see a drone crash into the seats at an MLB game.

A post shared by SportsCenter (@sportscenter) on