Roger Moore on kuollut 89-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijä Roger Moore on kuollut Sveitsissä 89-vuotiaana. Hänet muistetaan erityisesti salaisen agentti James Bondin rooleistaan. Suru-uutisen vahvisti näyttelijälegendan perhe tämän virallisella Twitter-tilillä. Rakastettu veteraaninäyttelijä menehtyi syöpään.

Roger Moore loukkaantui reilut viisi vuotta sitten Christmas at Castlebury Hall -elokuvansa kuvauksissa Romaniassa, kun hän kaatui kompastuttuaan johtoihin. Näyttelijä selvisi kuitenkin onnettomuudesta ilman vakavia vammoja.

Lue lisää: Näistä rooleista Roger Moore muistetaan

Aktiivisena naistenmiehenä tunnettu miestähti kehui taannoin 84-vuotiaana rakkauselämällään. Neljä kertaa naimisissa ollut Moore paljasti harrastaneensa seksiä niin monen naisen kanssa, ettei pysynyt enää laskuissa.

– Olen aina ollut menestys naisten seurassa. Minulla on ollut enemmän naisia kuin James Bondilla. Enemmän Moorelle, Roger Moorelle, totesi.

Roger Moore kertoi olevansa hyvin samanlainen valkokankaalla ja oikeassa elämässä, ja paljasti näytelleensä Bond-filmatisoinneissaan lähinnä itseään. Roger Moore käväisi vuosia sitten myös Suomessa markkinoimassa Nimeni on Moore, Roger Moore -kirjaansa. Aikoinaan Bond-roolit olivat mennä Moorelta sivu suun, koska hän pelkäsi aseita.