Tästä eivät mutabileet parane – tätä on lapsuus parhaimmillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa vanhemmista suojelee jälkikasvuaan kaikilta maailman pöpöiltä ylihuolehtivaan tyyliin. He saattavat sättiä päiväkodin henkilökuntaa siitä, että lapset vaatteet ovat kastuneet tai tulleet likaiseksi pihaleikeissä. Sitä varten on pesukone ja suihku.

LADbible-sivusto on julkaissut Facebookissa videon, jolla on onnensa kukkuloilla mudassa leikkivä pikkupoika. Napero kieriskelee kuralammikossa tyylillä, josta moni lapsi vain unelmoi. Videon kuvannut isä ei kiellä tenavansa telmimistä, ja lapsen ilo lämmittää sydäntä.

Parhaimpia lapsuusmuistoja ovat juuri ne, jolloin pieni polkupyörä on kenollaan mutalammikossa samalla, kun itse tekee uimaharjoituksia rapa roiskuen. Vaikka videon ipana on korviaan myöten mutavellin peitossa, on isä ymmärtänyt oleellisimman asian lastenkasvatuksessa. Annetaan lasten olla lapsia.

Kid Playing In The Mud

The joys of being a kid with no cares in the world… 🙌😂

Publié par LADbible sur lundi 22 mai 2017