Manchesterin isku: Poptähden äiti pelasti faneja backstagelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissailtana Manchester Arenalla tapahtuneessa terrori-iskussa menehtyi 22 ihmistä ja loukkaantui 59 ihmistä. Nyt on paljastunut, että konsertin päätähti Ariana Granden äiti Joan Grande osallistui aktiivisesti pelastustoimiin. Useat silminnäkijät ovat kertoneet eri medioille äidin auttaneen ihmisiä iskun jälkeen.

Esimerkiksi TMZ ja Mirror kertovat silminnäkijöiden raporteista, joiden mukaan Joanna Grande oli istumassa katsomon eturivissä pommin räjähtäessä pian konsertin päätyttyä. Sen jälkeen hän ryhtyi ohjaamaan paniikissa olevia nuoria faneja turvaan läheiselle backstagelle.

Äidin kerrotaan ottaneen mukaansa backstagelle ainakin kymmenen lasta ja pyytäneen myös tyttärensä henkilökohtaisia turvamiehiä suojelemaan faneja. Fanit pidettiin turvassa backstagella, kunnes sieltä oli lopulta turvallista poistua.

Poistuttuaan viimein Manchester Arenalta poptähti Ariana Grande, hänen Joan-äitinsä ja Arianan koira suuntasivat lentokentälle, josta he lensivät välittömästi Yhdysvaltoihin perheen kotikaupunkiin Floridaan. Siellä Arianaa oli vastassa lentokentällä hänen poikaystävänsä Mac Miller.