Myisitkö koirasi ohikulkijalle? Näin ihmiset vastasivat 100 000 dollarin houkutukseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

BigDawsTv-kanavalla nähdään hauskoja videoita, joissa mies jekuttaa ihmisiä. Videot eivät ole yleensä pahansuopaisia ihmisten kustannuksella tehtyjä piloja vaan hyväntuulisia narautuksia. Mies kertookin kanavansa kuvauksessa, että hän haluaa tuoda ihmisistä parhaat puolet esiin.

Tällä kerralla kanavan Daws-nimen takana toimiva Dawson Gurley päätti kuitenkin laittaa koiranomistajat melko julmaan testiin ja katsoa, että pystyisivätkö he myymään hänelle heidän koiransa. Miehellä oli mukanaan 100.000 dollaria käteistä, jota hän tarjosi ohikulkijoille heidän lemmikistään.

Kuten arvata saattaa, ihmiset ihmettelivät miehen tarjousta ja kieltäytyivät siitä, koska he eivät ikinä tulisi mistään hinnasta myymään omaa rakasta perheenjäsentään. Mukana nähtiin kuitenkin poikkeuksia sääntöön kun ison rahasalkun houkutus kävikin lemmikinomistajille liian suureksi.