Piinaava hetki videolle – myrkkykäärme teki läheistä tuttavuutta miehen kanssa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Käärmeet eivät yleensä pure ihmisiä, elleivät ne tunne oloaan uhatuksi. Tämä tieto tuskin kuitenkaan helpottaa mikäli hengenvaarallisen myrkkykäärmeen kanssa joutuu lähikontaktiin.

Eläinasiantuntija Nick the Wrangler vietti taannoin pitkän päivän etsien käärmeitä Youtube-videotaan varten. Lopulta hän sai mitä tilasi, kun floridankalkkarokäärme tuli tekemään turhankin läheistä tuttavuutta hänen kanssaan.

Youtube-videolla Nick yrittää pysyä mahdollisimman paikoillaan käärmeen oleillessa hänen vierellään. Samalla mies yrittää häätää käärmettä pois joutumatta sen puremaksi. Tehtävä ei osoittaudu järin helpoksi.

Nickin mukaan video osoittaa, etteivät käärmeet pure mikäli niitä ei provosoida. Tästäkin huolimatta tilanne on erittäin piinaavaa seurattavaa, sillä floridankalkkarokäärmeen puremaa kuvaillaan erittäin kivuliaaksi ja pontetiaalisesti hengenvaaralliseksi.