Goldie Hawn ja Kurt Russell saivat tähdet Walk of Famelle – kuuma suudelma kruunasi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Goldie Hawn ja Kurt Russell saivat kummatkin samana päivänä omat tähtensä Hollywoodiin tunnetulle Walk of Fame -kadulle. Pariskunnan seremonia oli hyvin koskettava ja romanttinen, ja Hawn itse kommentoikin sen tuntuneen kuin heidän häiltään.

Tuplaseremonia Walk of Fame -kadulla on hyvin harvinainen ja 71-vuotias Goldie Hawn kertoikin Telegraph -lehden toimittajille sen tuntuneen kuin heidän häiltään. Pariskunta on yksi harvoista Hollywoodissa tunnetuista tähtipareista, joiden rakkaus on kestänyt vaativan ammatin ja perheen perustamisen kaikki vaiheet median valokeilassa.

Goldie Hawn kertoi puheessaan toivovansa, että hänen vanhempansa pystyisivät näkemään hänet ja hänen saavutuksensa nyt. 66-vuotias Kurt Russell ylisti omassa puheessaan vaimoaan ja kertoi, että hänen ihana elämänsä on täysin naisen ansiota. Paikalla seremoniaa juhlistamassa oli myös pariskunnan näyttelijätytär Kate Hudson, joka näytti olevan hyvin onnellinen vanhempiensa puolesta.

Splash
Splash

❤"The best thing to hold onto in life is each other." -Audrey Hepburn ❤

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on