Katy Perry uudesta albumistaan: ”Yksikään kappale ei kerro Taylor Swiftistä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry on muuttanut omaa hiustyyliään viime kuukausien aikana radikaalisti, kun hän lyhensi hiuksensa vain muutaman sentin mittaisiksi. Nyt hän on kertonut viimein tulevasta albumistaan, jota nainen alkoi tekemään viime kesäkuussa.

Katy Perry kertoi kirjoittaneensa uutta albumia varten noin 40 kappaletta. Nyt määrä on laskettu 15 kappaleeseen, jotka tulevat yhä nimeämättömälle uudelle albumille. Uudelta levyltä on jo julkaistu Chained To The Rhythm ja Bon Appétit -nimiset kappaleet.

Entertainment Weekly -sivuston mukaan Katy Perry on kertonut, että vaikka Taylor Swift tekikin hänestä Bad Blood -nimisen kappaleen, Perryn yksikään laulu ei tule kertomaan Swiftistä. Katy Perry kuvailee uutta levyä huolellisemmaksi ja seesteisemmäksi, mikä kuvastaa tällä hetkellä hänen omaakin oloaan nyt kun nainen on aloittanut raittiin elämän.