Twin Peaksin ensi-iltabileissä näin upeita asuja ja vieraita!

Viihdeuutiset · Stara.fi

David Lynchin luoma Twin Peaks -sarja lukeutui 1990-luvun suurimpiin ilmiöihin televisiossa. Nyt sarja on palannut ruutuihin uusien jaksojen voimin. Twin Peaksin tähdet poseerasivat äskettäin Entertainment Weekly -lehden kannessa, mutta eilen heidät kuvattiin juhlimassa televisiosarjan paluuta.

Cannesin parhaillaan käynnissä olevilla elokuvafestivaaleilla juhlittiin eilen illalla Twin Peaksia, kun televisiosarjan tähdet kokoontuivat kaupungin Palais des Festivalsiin juhlimaan hittisarjan paluuta.

Mukana juhlahumussa olivat muun muassa Sabrina Sutherland, Emily Stofle, David Lynch, Kyle MacLachlan, Desiree Gruber, Laurence Ferrar, Raymond Depardon, Marta Pozzan ja Abel Ferrara.

Splash
Splash
Splash
Splash