Äiti yritti herättää lukitussa autossa nukkuvaa tytärtä – uskomattomat unenlahjat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kasvavat lapset ja nuoret tarvitsevat paljon unta ja yleensä teini-ikäisillä nuorilla onkin todella hyvät unenlahjat. Nyt videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa tyttö oli nukahtanut lukitun auton sisälle, minkä seurauksena autoa tarvinnut äiti ei ollut päässyt auton sisälle.

Alicia Johnson oli mennyt kauppaan hänen 13-vuotiaan Savannah-tyttärensä kanssa. Tyttö ei ollut halunnut tulla mukaan ruokaostoksille, minkä vuoksi hän oli päättänyt jäädä autoon odottelemaan. Tyttö oli nukahtanut autoon äidin ollessa kaupassa. Kun äiti oli tullut takaisin hän oli saanut huomata, että avaimet olivat autossa sisällä ja tytär oli laittanut ovet lukkoon alkaessaan nukkumaan.

Savannah ei herännyt vaikka autoa heiluteltiin, auton ikkunaan koputeltiin ja viereiset autot yrittivät torven avulla saada tyttöä valveille. Lopulta äiti soitti puolen tunnin odottelemisen jälkeen paikalle poliisit, jotka saivat työkaluillaan oven auki. Tytär heräsi oven avautuessa ja ihmetteli, että mitä hänen ympärillään olevat ihmiset tekevät.