Hämmästyttävä muodonmuutos! Tältä Gillian Anderson näyttää David Bowiena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Gillian Anderson on viettänyt viime aikoina näyttävää uutta nousukautta. Alun perin The X-Files -sarjasta maailmanmaineeseen noussut tähti on loistanut viime vuosina sarjoissa, kuten Hannibal ja The Fall.

Gillian Anderson on mukana Neil Gaimanin kirjaan perustuvassa ja Bryan Fullerin luomassa American Gods -sarjassa. Siinä hän näyttelee Media-jumalaa, joka esiintyy usein ikonisten tähtien muodossa. Tulevassa jaksossa hän esiintyy David Bowiena.

Verkossa julkaistulla videolla Gillian Anderson on kokenut melkoisen muodonmuutoksen. Punaisen takatukan ja sinisen puvun kanssa esiintyvä tähti on omaksunut Bowien Ziggy Stardust and the Spiders of Mars -levyn aikaisen tyylin.

Yhdysvaltalaisen Starz-kanavan American Gods -sarjassa esiintyvät myös Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning ja Crispin Glover. Sarja on katsottavissa Suomessa Amazon Prime -suoratoistopalvelussa.

 

Starz