10-vuotias selvisi alligaattorin hyökkäyksestä – kahden sormensa avulla!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kymmenenvuotias Juliana Ossa oli ollut Moss Park -puiston uimarannassa Orlandossa. Hän oli istuskellut rannassa rauhassa kunnes iso alligaattori oli hyökännyt tytön kimppuun ja ajatellut saavansa tytöstä helpon lounaan itselleen.

Alligaattori oli ottanut tytön jalasta kiinni, jolloin Juliana Ossa oli yrittänyt aluksi saada matelijaa irrottamaan otteensa lyömällä sitä päähän. Tämä ei ollut auttanut, mutta onneksi neuvokas tyttö oli onneksi muistanut alligaattoripuiston vetäjän kertomat neuvot, joiden avulla alligaattorin hyökkäyksestä voisi selvitä.

Juliana Ossa kertoi NBC News -uutisille muistaneensa ohjaajan neuvon, joka oli se, että alligaattorin sieraimet tulisi tukkia kahden sormen avulla. Tyttö oli tukkinut alligaattorin sieraimet pienillä sormillaan, minkä vuoksi alligaattori ei ollut saanut enää happea ja se oli joutunut irrottamaan otteensa tytön jalasta pystyäkseen hengittämään.