Amy Schumerin kauneusniksit – tärkein väline löytyy vessapöntön vierestä!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko Amy Schumer näyttelee uudessa Snatched-nimisessä elokuvassa, joka sai toukokuussa ensi-iltansa elokuvateattereissa. Nyt Schumer antaa muille naisille kauneusvinkkejä hauskassa InStyle-lehden tekemässä videohaastattelussa.

Amy Schumer kertoo heti haastattelun alussa, että hänen tärkein ja tarpeellisin kauneustuotteensa on vessapaperi. Schumer yritti myös neuvoa hyvän kasvohoidon saloja, mutta hänen vähäisillä kokemuksillaan se ei kuitenkaan onnistunut. Auringon polttamasta ihosta Schumer neuvoo potemaan huonoa omatuntoa, mikäli se tapahtuu vielä 35-vuotiaanakin.

Amy Schumer paljasti, että hän ei meikkaa enää nykyään silloin kun hän on kotona. Toisinaan hän kuitenkin laittaa kasvoilleen päivettävää kosteusvoidetta, ripsiväriä ja poskipunaa. Schumerin meikin loihtii lähes aina hänen meikkaajansa, joka pelastaa naisen huonoimmatkin meikkipäivät.