Mies haluaa muuttua avaruusolennoksi – poistaa sukupuolielimensä leikkauksessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Losangelesilainen Vinny Ohh on esiintynyt lifestyle-lehtien palstoilla erikoista ulkonäköään esitellen. 23-vuotias mies on mainetta ja kunniaa niittävä meikkitaiteilija, jonka suurimpana intohimona on näyttää avaruusoliolta. Hän haluaisi jopa poistaa sukupuolielimensä unelmansa vuoksi.

– Suurin tavoitteeni on tulla sukupuolettomaksi ihmiseksi, Vinny Ohh kertoo Barcroft TV:n haastattelun alussa.

Teini-ikäisenä Los Angelesiin muuttanut Vinny myöntää järkyttyneensä, kuinka kaikki suurkaupungissa keskittyvät seksuaalisuuteen ja ulkonäköön. Hän löysi kutsumuksensa alienin ulkonäöstä, joka on usein kuvailtu jopa rumaksi. Hän on käyttänyt ulkonäkönsä muokkaamiseen noin 60.000 dollaria. Seuraavaksi hän haluaa leikkauttaa genitaalialueensa siten, että siellä ei olisi muuta kuin yksi pieni aukko virtsaamista varten.

Vinnylle suunnittellaan nyt maailman ensimmäistä leikkausta, jossa sukupuolielimet poistettaisiin kokonaan. Hän kuvailee itseään A-seksuaaliksi, mutta lääkintähenkilökunta ei ole varmoja miten leikkaus vaikuttaisi miehen mielenterveyteen tai hormonitasapainoon. Leikkaus on peruuttamaton. Vinnyn nuoresta iästä johtuen häntä on kehoitettu harkitsemaan toimenpidettä vakavasti.