Mies halusi vankilaan – paljasti peniksensä kadulla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oregonissa Portlandin kaupungissa asuva Terry Lee Andreassen halusi vankilaan. Syynä oli se, että 59-vuotias mies vihasi kotikaupunkiaan sydämensä pohjasta. Hän sai poliisit peräänsä sukupuolielimiään esittelemällä.

Portlandin kaduilla kulkeneet ihmiset raportoivan viranomaisille miehestä, joka masturboi julkisesti. Vemputtajaksi osoittautui Terry Lee Andreassen, joka oli valinnut tekopaikakseen paikallisen sosiaaliviraston edustan. Poliisit löysivät miehen penis paljaana onanoimasta, The Smoking Gun raportoi.

Kun virkavalta tiedusteli miehen tekemisiä, vastasi hän: ”V’ttu minä vihaan Portlandia!”. Hän tunnusti nauttineensa metamfetamiinia ja pyysi poliiseja viemään hänet vankilaan. Suomessa julkisesta itsetyydytyksestä voi saada rangaistuksen, mikäli se aiheuttaa pahennusta. Rikoksesta tuomitaan joko sakkoihin tai enintään kuuden kuukauden vankeustuomioon.

Poliisi