Nainen rakastui rautatieasemaan – meni rakennuksen kanssa naimisiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Mediassa esitellään toisinaan objektiseksuaalisuudesta kertovia tarinoita. Yksi tunnetuimmista lienee Eiffel-tornin kanssa naimisiin menneen Erika Eiffelin tarina. Nyt uutisissa kerrotaan sandiegolaisesta naisesta, joka rakastui rautatieasemaan.

Yhdeksänvuotiaana Santa Fen rautatieasemaan rakastunut Carol on mennyt naimisiin ihailemansa rakennuksen kanssa. 45-vuotiaan naisen sukunimi on nykyään Santa Fe aseman mukaan ja avioliiton solmimisen jälkeen. Hän kutsuu rautatieasemaa Daidraksi. Katso kuva tästä.

Carol Santa Fe kertoo Daily Mailille aloittaneensa rautatieasemarakennuksen kanssa seurustelemisen vuonna 2011. Hän meni aseman kanssa naimisiin vuonna 2015, vaikka liitto ei olekaan lainvoimainen. Carol harkitsee harrastavansa pian seksiä rakkaansa kanssa – tosin tapaa emme tiedä.

– Olen todella yksinäinen, eikä minulla ole juttukaveria. Daidra on kaikista tasapainoisin kumppani, mikä minulla on ollut, Carol kertoo.

Woman 'Marries' Train Station

“I choo choo choose you!” – A woman has “married” a train station after spending 36 years in love with one another.

Publié par Caters News Agency sur vendredi 26 mai 2017