Cheek jo matkalla Vain elämää -kuvauksiin: ”Aika hullu fiilis”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin, että suosittu viihdeohjelma Vain elämää palaa juurilleen jaksoilla, jotka kuvataan Satulinnassa. Tähdet ovat tuttuja aikaisemmilta kausilta, sillä mukana ovat Toni Wirtanen, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Sanni, Kaija Koo, Cheek ja Juha Tapio.

Uuden tuotantokauden kuvaukset alkavat Hirvensalmella tänään, ja hetki sitten Cheek julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen matkalta kuvauksiin.

– Lähdin just ajelee takas Hirvensalmelle. Aika hullu fiilis palata Satulinnaan, jossa 5 vuotta sitten sai kokea unohtumattomia hetkiä, Cheek kirjoitti.

Parhaillaan televisiossa nähtävä tuotantokausi kuvattiin Hirvensalmen sijaan Espanjassa, mutta All Stars -tuotantokautta varten sarjan kuvaukset vietiin viiden ensimmäisen kauden kuvauspaikalle Satulinnaan.