Pippa Middletonin hurja häädieetti – asiantuntijat eivät suosittele!

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cambridgen herttuattaren paljon seurattu pikkusisko Pippa Middleton meni juuri naimisiin kihlattunsa James Matthewsin kanssa. Middleton oli todella kaunis näky juhlapäivänään Giles Deaconin hääpuvussa. Hääpuku korosti naisen kapeaa vyötäröä, jonka vuoksi keskustelu siirtyikin jo nopeasti juhlapäivän jälkeen morsiamen hurjaan häädieettiin.

Middleton noudatti ennen häitä Byrdie-sivuston mukaan intensiivistä dieettiä ja kunto-ohjelmaa. SirtFood-ruokavalio alkaa hyvin armottomalla kolmipäiväisellä jaksolla, jossa nainen sai syödä vain 1.000 kilokaloria päivässä. Useiden ravintoneuvojen mukaan tällainen jakso on vaarallinen, koska kenenkään ihmisen ei olisi hyvä alittaa minkään dieetin aikana 1.200 kilokalorin energiasaantia päivässä.

Kehon näännyttäminen on ongelmallista myös siinä mielessä, että dieetin jälkeen laihduttajan ruokahalut ovat kaikista kovimmillaan. SirtFood-dieetti perustuu siihen, että henkilön tulee kalorimäärän rajoittamisen lisäksi pitää huolta siitä, että hän syö päivittäin sellaisia asioita, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaa. Näitä ovat SirtFoodin listassa esimerkiksi saksanpähkinät, oliiviöljy, kahvi, lehtikaali, maustekurkuma, mansikat ja kaakaopavut.