Adriana Lima paljasti paheensa – tämän jälkeen tuntee syyllisyyttä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

35-vuotias Victoria’s Secret -mallikaunotar Adriana on yksi alusvaateketjun tunnetuimmista enkeleistä, joka on saanut myös oman näköispatsaansakin Madame Tussaudsin vahakabinettiin. Nyt mallikaunotar vastasi kysymyksiin, joita fanit ovat kuumeisesti halunneet häneltä kysyä.

Heti alkuun Adriana Lima kertoi People-lehdelle, että hänen suosikkiasunsa muotinäytöksissä on ollut punainen alusasusetti, joka naisesta tehdyllä vahapatsaallakin on yllä. Patsaalle on myös hyvin saatu ikuistettua Liman eniten käyttämä poseeraus, jossa hän luo tuiman katseen kulmiensa alta. Tätä katsetta kaunotar kertoi käyttäneensä nuorena hänen äitiinsä kun hän oli vihainen.

Adriana Lima kertoi, että hän nauttii olostaan 35-vuotiaana. Hän tuntee olonsa nyt kaikista itsevarmimmaksi ja kauniimmaksi kuin koskaan aiemmin. Mallin mielestä seksikkäintä naisissa on juuri se kun he oppivat tuntemaan itsensä ja elämään varmempina omista haluistaan ja mielipiteistään.

Adriana Lima treenaa paljon ja kertoikin, että kuntoilu on hänelle kuin meditoimista. Naisella on kuitenkin myös paheita. Hän rakastaa suklaakakkua ja syö sitä aina enemmän kuin yhden palan. Sen jälkeen nainen tuntee syyllisyyttä asiasta, mutta ei voi suklaakakun himoilleen mitään.