Ashley Grahamia koulukiusattiin muhkeasta povestaan – nyt menestyy sen ansiosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi suosituimmista pluskokoisista malleista on kaunis Ashley Graham, joka on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta. Ashley Graham on myös tehnyt muotimaailman historiaa pääsemällä kävelemään Michael Korsin näytökseen, jossa ei ole ennen häntä nähty yhtäkään pluskokoista mallia.

29-vuotias mallikaunotar paljasti Daily Mail -lehden haastattelussa, että aina hän ei ole kuitenkaan pystynyt nauttimaan omasta kehostaan ja kurvikkaasta vartalostaan. Häntä on kouluaikana kiusattu niin paljon, että kiusaajat saivat lopulta naisen vihaamaan koulua. Ashley Graham kertoi, että häntä haukuttiin muun muassa ukkosreisiksi ja raejuustoreisiksi. Aina Grahamin lähestyessä kiusaajia joku heistä huusi: ”Varokaa! Leveä kuljetus saapuu! Piip piip!”.

Ashley Graham aloitti mallin työt jo silloin kun hän oli vielä koulussa. Tällöin kiusaajat vähättelivät naisen saavutuksia ja kommentoivat, että Graham ei kuitenkaan ollut oikea malli vaan lihava malli. Tällaiset kommentit olivat naisen mielestä nöyryyttäviä. Hän herää vieläkin välillä aamuisin ajatellen, että hän on lihava. Nykyään Graham osaa kuitenkin nujertaa negatiiviset ajatukset heti kun niitä alkaa syntymään ja pystyy kunnolla nauttimaan elämästä.