Ihastuttava hetki: Elefantit riensivät tervehtimään orpoa poikasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uuteen paikkaan muuttaminen voi olla jännittävää ja haastavaa, varsinkin jos tulevasta kotipaikasta ei tunne ennestään ketään. Orvoksi jäänyt norsunpoikanen päätyi taannoin asumaan uuden ja sille tuntemattoman lauman keskelle Thaimaassa. Onneksi eläin otettiin kuitenkin ilolla vastaan.

Dok Geaw menetti emonsa ollessaan vasta neljä kuukautta vanha. Ihastuttavalla Youtube-videolla seurataan hetkeä, jolloin eläin saapuu uuteen kotiinsa Chiang Maissa sijaitsevaan luonnonpuistoon. Puolitoistavuotiaan norsun muulta laumalta saamaa vastaanottoa voisi kuvailla sydäntälämmittäväksi.

Pienen elefantin tarvitsee tuskin olla huolissaan muiden hyväksynnästä, sillä aikuiset norsut rientävät innolla tervehtimään sitä. Norsuja ei siis turhaan kuvailla empaattisimpiin kuuluviin eläinlajeihin.