Elon Musk jätti Donald Trumpin hallinnon: ”Ilmastonmuutos on totta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman arvostetuimpiin yritysjohtajiin ja innovoijiin lukeutuva Teslan, Space X:n ja Hyperloopin perustaja Elon Musk on ilmoittanut eronneensa presidentti Donald Trumpin hallinnosta. Musk kutsuttiin aiemmin hallintoon asiantuntijatehtäviin, mutta presidentin eilinen päätös erota Pariisin ilmastosopimuksesta oli hänelle liikaa.

– Eroa presidentin hallinnosta. Ilmastonmuutos on totta. Eroaminen Pariisin sopimuksesta ei ole hyväksi Yhdysvalloille tai maailmalle, Elon Musk kirjoitti Twitterissä.

Pariisin ilmastosopimusta ei ole allekirjoittanut kaksi maata; Nicaragua ja Syyria. Nyt tuo joukko on saamassa joukkoonsa Yhdysvallat, joka tuottaa moninkertaisesti kahta ensin mainittua enemmän päästöjä ja siten vaikuttaa merkittävästi ilmaston lämpenemiseen.