Lapset näkivät isän ilman partaa – näky ei miellyttänyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parta voi vaikuttaa todella paljon siihen, millainen miehen ulkonäkö on. Monet lapset eivät ole enää tunnistaa omaa isäänsä sen jälkeen kun he ovat leikanneet parran pois, ja välillä miehistä itsestäänkin voi tuntua hetken siltä kuin he olisivat joku muu. Eräs perheenisä päätti leikata nyt partansa pois ja yllättää lapsensa, jotka eivät olleet muutoksesta mielissään.

Charlie Rosenbury julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hän käy esittelemässä pienille tyttärilleen hänen uuden tyylinsä ilman partaa. Lapset eivät ole koskaan aiemmin nähneet miestä ilman hänen isoa partaansa, minkä vuoksi yllätys olikin lapsille melkoinen.

Lapset kauhistuvat välittömästi ja menevät peiton alle itkemään kun isä lähestyy lapsiaan. Isä yrittää rauhoitella tyttäriä, mutta he ovat niin kauhuissaan miehen uudesta ulkonäöstä, että he alkavat vain huutamaan äitiä heidän avukseen.