Aamu-unisten pelastus – hammastahna sisältää kofeiinia

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä viettää aamunsa zombien kaltaisessa tilassa, jossa yksinkertaisesti vain haahuilee hiukset pystyssä kahvinkeitintä kohti. Elämä alkaa voittaa vasta ensimmäisen mokkakupillisen jälkeen. Nyt aamuun voi saada lisäenergiaa myös hammastahnan avulla.

Firebox-verkkokauppa on ottanut myyntiin hammastahnan, johon on lisätty kofeiinia. Energiaa antavan kofeiinin on kerrottu pärähtävän käyttäjänsä elimistöön jo 10 sekunnin hampaiden harjauksen jälkeen. Tahnasta riittää 90 harjauskertaan.

Kofeiinihammastahnaa ei siis kannata käyttää muulloin kuin aamuisin tai silloin, kun on tarvetta pienelle boostille. Tavallisen hammastahnan kaltainen Power Energy Toothpaste maksaa 18 euroa. Yhden hammastahnan käyttökerran väitetään vastaavan yhtä kahvikupillista kofeiinitehokkuudeltaan.

Firebox