Jättimäinen rockfestivaali evakuoitiin terroriuhan takia – poliisi otti kiinni kolme ihmistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksan poliisi teki eilen illalla päätöksen keskeyttää ja evakuoida jättimäisen Rock am Ring -festivaalin, koska tapahtumaan kohdistui uhka terrori-iskusta. Kymmenettuhannet katsojat jouduttiin poistamaan alueelta pikaisesti, minkä jälkeen alue tutkittiin tarkasti mahdollisten sinne kuulumattomien ainesten varalta.

Poliisijohtaja Wolfgang Fromm ilmoitti tänä aamuna, että kolme ihmistä on otettu kiinni yritettyään käyttää väärennettyjä henkilötietoja päästäkseen alueelle. Kaikki kolme kuitenkin vapautettiin myöhemmin. Nyt Saksan poliisi on ilmoittanut, että Rock am Ring voi jatkaa tapahtumaansa, koska mitään iskuun viittaavaa ei alueelta löytynyt.

– Tätä tietoa olemme odottaneet. Vuoden 2017 Rock am Ring jatkuu! Koko festivaalialueen tarkkojen poliisin tutkimusten ja etsintöjen jälkeen ei löytynyt mitään akuuttiin vaaraan viittaavaa. Rock am Ringin toinen festaripäivä käynnistyy ja ohjelma jatkuu iltapäivällä, Rock am Ringin järjestäjät ilmoittivat.