Sin City -televisiosarja suunnitteilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frank Millerin Sin City -sarjakuvien pohjalta tehtiin vuonna 2005 menestyksekäs samanniminen elokuva. Nyt mustavalkoinen ja väkivaltainen film noir -tarina on kääntymässä myös televisiosarjaksi.

TWC ja Dimension -tuotantoyhtiöt suunnittelevat parhaillaan Sin City -sarjakuviin perustuvaa televisiosarjaa. Sen käsikirjoittajaksi on kiinitetty aikaisemmin The Shield ja The Walking Dead -sarjoja työstänyt Glen Mazzara.

Sarjaa tulee ohjaamaan Len Wiseman, joka tunnetaan Underworld ja Die Hard 4.0 -elokuvista sekä televisiosarjoista Sleepy Hollow ja Lucifer. Deadline-sivuston mukaan sarjassa tullaan näkemään uusia hahmoja ja tapahtumia Sin Cityn maailmassa. Sen luvataan kuitenkin olevan uskollinen alkuperäiselle sarjakuvalle.

Frank Millerin luomat Sin City -sarjakuvat ilmestyivät vuosina 1992-2005. Robert Rodriguez ohjasi niiden pohjalta kaksi elokuvaa vuosina 2005 ja 2014. Elokuvasovituksen pääroleissa nähtiin muun muassa Bruce Willis, Jessica Alba, Mickey Rourke, Eva Green ja Josh Brolin.