Isä teki pojalle toimivan ilmatyynyaluksen – pikkupoikien unelma

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entisaikoina isät saattoivat nikkaroida lapsilleen mäkiautoja, mutta nykyaikana lapset tarvitsevat järeämpiä leluja. Niinpä eräs yhdysvaltalainen mies päätti valmistaa pojalleen toimivan ilmatyynyaluksen.

Minnesotalaisessa Savvysherpa inc -yhtiössä työskentelevä tiedemies Paul Boswell rakensi pojalleen toimivan ilmatyynyaluksen. Hämmästyttävää keksintöä esitellään Youtube-videolla, jossa lapsi koeajaa sitä pihamaansa asfaltilla.

Boswell kertoo Redditissä rakentaneensa ilmatyynyaluksen kuvitellen sen olevan mikroautoa turvallisempi. Tosiasiassa laite osoittautui kuitenkin raskaaksi ja vaikeaksi ohjata. Tämän vuoksi mies lisäsikin sen perään köyden, jolla hän voisi pysäyttää aluksen tarvittaessa kunnes lapsi oppii ohjaamaan sitä kunnolla.