Miesten ja naisten eroavaisuudet? Listaus osuu ja uppoaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että miehet tulevat marsista ja naiset venuksesta, koska toisinaan tuntuu siltä, että miehet ja naiset tulevat täysin eri planeetoilta ajatellessaan monista asioista hyvin eri tavalla. Nyt hauskalla videolla nähdään, että monissa tilanteissa tämä pitääkin hyvin paikkansa.

Awesome People -sivuston jakamalla videolla nähdään hauskasti piirroshahmojen avulla esitettyinä monia tilanteita, joissa naiset ja miehet toimivat täysin eri tavalla. Heti alussa huomataan miten monien naisten ja miesten oma minäkuva ja itsevarmuus on aivan eri tasolla keskenään.

Myös juhliin valmistautuminen ja ostoksilla käyminen ovat naisille yleensä paljon hitaampia ja monivaiheisempia prosesseja kuin miehille. Useat palvelut kuten kampaajalla käyminen tulevat naisille reilusti kalliimmaksi kuin miehille.

Boys vs Girls! Tag that one..😂 and Don't forget to Like >>>>> Awesome People

Publié par Awesome People sur dimanche 30 octobre 2016