Karitsa ja taapero leikkivät – ihanat ystävykset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen lemmikit muodostavat usein ihania ja täysin ainutlaatuisia ystävyyssuhteita pienten lasten kanssa. Yleensä koirista ja lapsista tulee nopeasti erottamattomia parivaljakoita, mutta nyt videolla ihastuttaakin pieni poika, joka on ystävystynyt karistan kanssa.

Vanhemmat ovat kuvanneet YouTube-videolle hellyttävän tilanteen, jossa taapero leikkii mustan karitsan kanssa ruohikolla. Poika juoksentelee ympäri nurmikenttää innokas karitsa perässään ja kummallakin näyttää olevan todella hauskaa leikin tiimellyksessä.

Heti kun poika väsähtää ja käy nurmelle istumaan, karitsakin rauhoittuu ja jää seisomaan pojan viereen. Lepotauko jää kuitenkin melko lyhyeksi kun poika jo päättääkin uudelleen nousta ja lähteä kävelemään toiseen suuntaan karitsan seuratessa uskollisesti perässä.