Nainen näytti liskolle kieltä – lemmikin reaktio ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parta-agamat ovat suosittuja lemmikkiliskoja, koska ne ovat hyvin sosiaalisia, helppohoitoisia ja aktiivisia päivisin. Nyt videolla nähdään hauska tilanne yhdestä parta-agaman edustajasta, joka leikkii omistajansa kanssa näyttäen toisilleen kieltä.

Monet lemmikit oppivat uusia asioita toistamalla omistajiensa käyttäytymistä. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa nainen näyttää tarkkaavaiselle Se7en-nimiselle liskolleen kieltä. Heti kun nainen laittaa kielensä piiloon, lisko kurottautuu naista kohti ja näyttää hänelle kieltä takaisin.

Lisko ja nainen näyttävät toisilleen vuorotellen kieltä ja näyttäisikin siltä, että lisko nauttii huomiosta, jota hän omistajaltaan leikin yhteydessä saa. Parta-agama onkin niin sosiaalinen ja kaipaa seuraa, että se tulee aina aika ajoin päästää kävelemään vapaana sisätiloissa ja sille kannattaa myös ostaa samanikäinen liskokaveri.