Selena Gomez jätti rintaliivit pukematta? Viileä sää teki tepposet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna poptähti The Weeknd saapui Met Gala -tapahtumaan malli Bella Hadidin kanssa. Vuoden aikana mies on ehtinyt eroamaan Hadidista ja löytämään itselleen jo uuden kaunottaren. Tänä vuonna mies saapui gaalaan nykyisen tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa.

Eilen Selena kuvattiin kuitenkin ilman poptähti-poikaystäväänsä New Yorkissa, jossa hän oli ulkoilemassa upeassa mekossa. Selena oli joko jättänyt rintaliivit kokonaan pukematta tai ne olivat viileään keliin nähden aivan liian ohuet, kuten kuvista näkyy.

Selena Gomez ja The Weeknd ovat olleet yhdessä pian jo puolen vuoden ajan ja he muodostavat yhdessä näyttävän julkkispariskunnan. Suosikkiartistit säteilevät yhdessä kameroiden edessä ja tuntuvat olevan onnellisia.

Splash
Splash
Splash